Šeimos ir sporto šventė

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2023-05-30
  • Kategorija: Renginiai

Gegužės 19 dienos rytą neskubėjome į pamokas, nes žinojome, jog šiandien vyks visų pasiilgta Šeimos sporto šventė.

Viską pradėjome eisena į Vidiškių gyvenvietės stadioną. Tiesa, pačiame eisenos priekyje buvome mes – abiturientai. Ši šventė mums jau paskutinė, bet, tikimės, jog dar ne kartą sugrįšime!

Nesuklysiu pasakydama, jog stadione prasidėjo smagiausi ir linksmiausi momentai nuo klasių prisistatymų. Išradingiausi ir garsiausi šūkiai ir dainos išjudino visus. Na, o toliau, nieko nelaukdami, keliavome į rungtis. Pradėjome nuo mūsų pačių mažiausiųjų – pradinių klasių mokinių. Jie dalyvavo trikovės varžybose: bėgo vieną stadiono ratelį, metė kamuoliuką į tolį ir šoko į tolį iš vietos. Savo amžiaus grupėse geriausiai sekėsi: Urtei Lukšytei, Tajui Gruodžiui, Mijai Berlinskaitei, Gediminui Akinskui. Virvės traukimo varžybose stipriausi buvo antrokai. Išjudinti buvo ir vyresnieji estafetiniame bėgime, čia tarp 5–8 klasių  geriausiai sekėsi septintokams, o tarp I–IV gimnazijos klasių – trečiokams. Šaškių varžybose nenugalimu tapo IV gimnazijos klasės mokinys Vytenis Butkūnas. Na, o virvės traukimo varžybose nepasidavėme ir parodėme, kad abiturientai dar turi daug jėgos! Tarp 5–8 klasių virvę geriausiai sekėsi traukti septintokams.

Ir tai dar ne pabaiga! Savo jėgas, vikrumą kiekvienas galėjo išbandyti klasių paruoštose aktyviose užduotyse bei karinėje estafetėje, kurią paruošė į svečius atvykę Lietuvos kariuomenės karo prievolės komplektavimo skyriaus kariai.

O kokia gi šventė be tradicinės košės? Už visada skanią košę dėkojame mūsų šaunioms virėjoms Jelenai, Danutai ir Janinai.

Dieną užbaigėme apdovanojimais. Visi prizininkai ir nugalėtojai buvo apdovanoti šventės medaliais, visiems paspaustos rankos, visi palydėti nuo scenos su plojimais.

Saulėtą pavasario dieną smagu buvo bendrauti sportuojant, žaidžiant, pasijusti tartum vienoje didžiulėje, linksmoje, draugiškoje šeimoje!

Dėkojame organizatoriams – fizinio ugdymo ir neformaliojo švietimo mokytojams, klasių vadovams. Taip pat garso operatoriui IV klasės mokiniui Skirmantui Strašinskui.

Daugiau šventės akimirkų galite pamatyti čia

Skaistė Meškelaitė, abiturientė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos