Gimnazistų krikštynos „Negimnazistų virusas ir 35-a palata”

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2023-11-03
  • Kategorija: Renginiai

Spalio 27 dieną, penktadienį, Ignalinos r. Vidiškių gimnazijoje vyko pirmokų gimnazistų krikštynos, kurias rengia antrokai.

Tradicija tapusiame renginyje tądien devintokai oficialiai tapo I-os gimnazinės klasės mokiniais. Gimnazistų krikštynų tema-negimnazistų virusas ir 35-a palata. I-os klasės mokiniams „užsikrėtusiems“ negimnazistų virusu nebuvo taip paprasta: pertraukų metu teko atlikti daugybę „krikštatėvių“ paruoštų užduočių, pereiti medicininę, „sveikatos“ eisenos žąsele, šokių ir visokią kitokią patikrą. Gimnazistai buvo pasiryžę patirti įvairius išbandymus, išgyventi daug įsimintinų akimirkų.

Nuo pat ankstyvo ryto negimnazistų virusu „užsikrėtę“ devintokai buvo pažymėti išskirtine apranga ir makiažu. Darbui pasiruošę „profesionalių medikų“ komanda, gydė juos veiksmingais vaistais, stiprino vitaminais. Prasidėjus renginiui, kurį vedė gydytoja Danguolė (Beatričė Meilutė), slaugytoja Raselė (Austėja Garnevičiūtė) ir Vyr. gydytojas Andrėjus (Vitalij Andrejev), nestigo linksmų užduočių, kurių pagalba buvo nustatytos diagnozės, o atlikus jas pašalintas virusas ir jo simptomai. Renginio pabaigoje pirmokams buvo įteikti gimnazistų sertifikatai, sveikinimo ir padėkos žodį tarė pirmokų gimnazistų auklėtoja Neringa Mudėnienė įteikdama antros gimnazijos klasės mokiniams ir jų auklėtojui mielas, simbolines dovanėles.

Antrokai gimnazistai dėkoja išbandymus atlikusiems pirmokams gimnazistams, jų auklėtojai Neringai Mudėnienei, mokytojai Dianai Kindurienei, kurios balsas buvo neatsiejama renginio dalis ir atsakingam už garsą ir vaizda renginyje Evaldui Gailiešiui.

Straipsnį parengė Irmantas Nalivaika

Krikštynų renginio akimirkos – Irmanto Nalivaikos fotogalerijoje:

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos