Startuoja vaikų vasaros poilsio stovykla „Pušelė“

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2023-06-19
  • Kategorija: Renginiai

Birželio 19-27 dienomis gimnazijoje vyksta vaikų vasaros poilsio stovykla „Pušelė“, skirta 1-5 klasių mokinimas.

Įspūdžiai nuotraukose. Pasidžiaukime kartu !

Pirma diena. Vyko stovyklos atidarymas. Kūrėme stovyklos taisykles, piešėme plakatą, žaidėme stalo žaidimus.

Antra diena. Vykome į Senąjį Daugėliškį ir dalyvavome edukacinėje programoje „Molio minkis“. Už teigiamas emocijas ir smagiai praleistą laiką kartu dėkojame mokytojai Jolitai Bužinskienei.

Trečia diena. Keliavome į Reškutėnų kaimą. Kepėme skanias bandeles ir bandėme prakalbinti medį. Už sočias bandeles tariame ačiū amatininkei Janei Petkūnienei.

Ketvirta diena. Aplankėme Ignalinos parapijos Carito vaikų dienos centrą. Apžiūrėjome patalpas, žaidėme žaidimus, vaišinomės arbata. Už šiltą priėmimą dėkojame centro vadovei Vaivai Kaladinskienei.

Penkta diena. Su pakilia nuotaika aplankėme triušiukų slėnį. Susipažinome su paukščiais ir gyvūnais, paglostėme ir pamaitinome triušiukus, pašokinėjome ant batuto ir pasigrožėjome gamta.

Šešta diena. Šią dieną, kartu su visuomenės sveikatos specialiste, praleidome pramogaudami lauke. Rungtyniavome estafečių varžybose, žaidėme žaidimus, pūtėme muilo burbulus. Gaminome muiliukus. 

Septinta diena. O kaip gi paskutinė diena be ledų ir nuostabiai skanaus maisto, pagaminto pačių rankomis. Apie sveiko maisto gamybą ir naudą vaikų sveikatai sužinojome iš valgyklos darbuotojų. Ačiū joms.

Dėkojame vadovams už smagų laiką kartu, vairuotojams už saugias keliones, virėjoms už skanų maistą.

Turiningų atostogų !

Stovyklos organizatoriai

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos