Apdovanoti trys gimnazijos mokytojai!

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2024-10-09
  • Kategorija: Didžiuojamės

Tarptautinės mokytojų dienos proga Ignalinos rajono kultūros centre vyko šventė. Jos metu mokytojus sveikino savivaldybės meras Laimutis Ragaišis, visiems linkėjęs sveikatos, ištvermės, nuoširdumo bendraujant su mokiniais. ,,Kiekvienas mes turėjom savo pirmąją mokytoją, savo mylimą mokytoją, tą, kuris padarė įtaką mūsų gyvenimui. Mokytoja profesija sunki, gal per mažai įvertinta, tačiau tikrai garbinga ir prasminga...“,– kalbėjo meras. Gražių linkėjimų mokytojams išsakė ir savivaldybės administracijos Švietimo ir kultūros skyriaus vedėja Gražina Mackonienė. Mero padėkomis buvo apdovanoti labiausiai nusipelnę mokytojai, tarp jų ir šie gimnazijos mokytojai:

  1. Gintaras Gruodis, gimnazijos fizinio ugdymo mokytojas metodininkas, už aktyvią metodinę veiklą, bendruomeniškumą, sveikos gyvensenos puoselėjimą ir asmeninį pavyzdį.
  2. Audronė Krikščionaitienė, gimnazijos dailės ir technologijų mokytoja metodininkė, už aukštus mokinių respublikinės technologijų olimpiados rezultatus, aktyvų dalyvavimą gimnazijos savivaldos institucijų veikloje.
  3. Neringa Mudėnienė, gimnazijos lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja metodininkė, už aukštus mokinių lietuvių kalbos ir literatūros brandos egzaminų rezultatus, aktyvų mokinių dalyvavimą lituanistiniuose konkursuose ir projektuose.

Mokytojai Audronei Krikščionaitienei dar įteikta  ir Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos padėka už aukštus mokinio pasiekimus respublikinėje technologijų olimpiadoje. 

Mokytojams buvo skirtas ir puikus koncertas ,,Legenda. Vytautas Kernagis. Istorijos ir dainos“. Apie šviesios atminties žmonių mylimą ir širdyse gyvą artistą pasakojo, jo dainas atliko aktorius, bardas Jokūbas Bareikis.

Jūratė Sveikauskienė, direktorė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos