Įspūdžiai iš konkurso „1:0 vokiečių kalbos naudai“ šalies finalo!

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2024-05-02
  • Kategorija: Didžiuojamės

Balandžio 24 d. Kaune jau dešimtą kartą vyko konkurso „1:0 vokiečių kalbos naudai“ šalies finalas. Renginyje iš viso rungėsi 15 stipriausių šalies 5, 6 klasių mergaičių ir berniukų komandų, mėgstančių žaisti futbolą ir vokiečių kalbą. Kaip konkurso organizatoriai sakė, visos finale dalyvaujančios komandos jau yra nugalėtojos – į šalies finalą jos pateko po to, kai komisija, įvertinusi 34 komandų pateiktus kūrybinius darbus, jų kūrybą įvertino aukščiausiais balais.

Finale dalyvavo, dalyvius pasveikino ir sėkmės finale ir moksle bei sporte linkėjo Vokietijos ambasados Vilniuje Deutsche Botschaft Wilna kultūros ir žiniasklaidos skyriaus vadovė Anja Luther, Goethe‘s instituto Lietuvoje direktorė Anna Maria Strauß, Lietuvos futbolo federacijos „Lietuvos futbolas“ techninis direktorius Reinhold Breu, Lietuvos futbolo federacijos Lietuvos masinio futbolo asociacijos prezidentas Ignas Marcinkevičius.

Džiaugiamės, kad tarp šių 15 komandų rungtyniavo ir gimnazijos komanda „Super Spieler“. Mūsų komandai atstovavo keturi 6 klasės mokiniai: Augustas Trinkūnas, Nojus Vilūnas, Armandas Palenčius, Dennis Džafarovas ir dvi 5 klasės mokinės: Ugnė Grinkevičiūtė bei Rugilė Gulbinskaitė. Mokiniai aktyviai įsijungė į veiklas ir nuoširdžiai kovėsi visose rungtyse.

Visos komandos buvo apdovanotos Lietuvos futbolo federacijos ir Lietuvos masinio futbolo asociacijos bei Goethe‘s instituto padėkos raštais, konkurso finalo dalyvių suvenyrais ir medaliais bei futbolo kamuoliais.

Komandą „Super Spieler“ konkursui rengė ir į finalą Kaune lydėjo vokiečių kalbos vyresnioji mokytoja Jurgita Raketienė ir neformaliojo švietimo mokytojas Irmantas Nalivaika.

Konkurso akimirkos:

https://www.facebook.com/reel/1118248479392136

2 albumo dalis:

www.facebook.com/media/set/?set=a.749110037386087

3 albumo dalis:

www.facebook.com/media/set/?set=a.749883250642099

Jurgita Raketienė, anglų kalbos mokytoja metodininkė, vokiečių kalbos vyr. mokytoja

Irmantas Nalivaika, neformaliojo švietimo mokytojas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos