Iššūkis priimtas. Mes laimėjome!

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2024-03-27
  • Kategorija: Didžiuojamės

Kovo 26 d. Vidiškių gimnazijos komanda „Etatiniai iš Vidiškių“, dalyvavo viktorinoje, organizuotoje Ignalinos policijos komisariate. Viktorinoje varžėsi 5 komandos iš skirtingų rajono mokyklų. Viktorinos klausimai apėmė įvairias temas, susijusias su policijos darbu, teisėsauga ir visuomenės saugumu. Mūsų komanda pademonstravo puikias žinias, gebėjimus bei kompetencijas ir surado tinkamus atsakymus į klausimus. Mes vikriai ir logiškai atsakinėjome į visus klausimus, net ir į pačius sudėtingiausius.

Nors mūsų komandos pavadinimas „Etatiniai iš Vidiškių“ tarsi sufleruoja, kad komandos nariai turėtų būti nuolatiniai konkurso dalyviai, tačiau komandos sudėtis kasmet šiek tiek keičiasi. Šiemet komandą sudarė III klasės gimnazistė Austėja Teresė Kazinec, septintokas Brendonas Kindurys ir du abiturientai Martynas Steponėnas bei Kirilas Maslabojevas. Tik mokytoja Jurgita Rėkašienė jau dešimtus metus rengia komandas šiam konkursui, todėl iš tikrųjų yra „etatinė mokytoja“. Šiemet jautėme ypatingą atsakomybę, nes praėjusiais metais gimnazijai atstovavusi komanda (kurią sudarė pernykščiai abiturientai) metė iššūkį – surinkti naują komandą, kuri laimėtų! Ir mes iššūkį priėmėme!

Puikaus komandinio darbo ir gilių teisinių žinių dėka, mūsų komanda laimėjo pirmąją vietą viktorinoje. Mokiniai buvo apdovanoti padėkos raštais, šakočiu su renginio logotipu, tušinukais su Lietuvos Policijos simbolika. Viktorinos organizatoriai taip pat liko sužavėti mūsų gimnazijos mokinių pasirodymu. Labai džiugu, kad jau ne pirmus metus mūsų gimnazija skina laurus šiame konkurse.

Ši pergalė mums yra puikus pasiekimas, nes ji suteikia mūsų gimnazijos komandai atstovauti rajonui balandžio 25 d. Kaune vyksiančiame antrajame etape.

Už puikų renginį, prizus ir turiningai praleistą laiką kartu nuoširdžiai dėkojame Ignalinos policijos bendruomenės pareigūnėms Jurgitai Zenkuvienei, Nadeždai Larionovai ir mums padėjusiai pasirengti konkursui mokytojai Jurgitai Rėkašienei.

Kirilas Maslabojevas IV klasės mokinys

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos