Dalijamės džiugia žinia!

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2024-03-14
  • Kategorija: Didžiuojamės

Goethe’s institutas kartu su Lietuvos futbolo federacija ir  Lietuvos masinio futbolo asociacija kasmet organizuoja konkursą „1:0 vokiečių kalbos naudai“.  Šis konkursas skirtas 5, 6 klasių moksleiviams, kurie domisi futbolu ir vokiečių kalba. Tokių entuziastų turime ir mes! Mūsų komandai „Super Spieler“ šiais metais atstovauja dvi 5 klasės mokinės Rugilė Gulbinskaitė ir Ugnė Grinkevičiūtė bei keturi 6 klasės mokiniai Nojus Vilūnas, Armandas Palenčius, Augustas Trinkūnas bei Dennis Džafarovas. Kartu su neformaliojo švietimo mokytoju Irmantu Nalivaika ir vokiečių kalbos mokytoja Jurgita Raketiene komanda sukūrė video klipą „Futbolas ir mes“ ir pateikė paraišką šiam konkursui.

Džiaugiamės, kad mums pavyko ir mūsų komanda pakviesta į šalies finalą, kuris vyks 2024 m. balandžio 24 d. Kaune. Geriausių komandų nariai susirungs tarpusavyje atlikdami smagias užduotis, susijusias su futbolu ir vokiečių kalba.

Daugiau informacijos rasite čia:

https://www.goethe.de/ins/lt/lt/spr/unt/ver/fus/022.html?fbclid=IwAR1naA0Y8LB-ECnF1daPuidv3MEkTYlSTFmul4uEzrDeo_93kjc-udhezt4

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos