Tinklininkai toliau džiugina

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2024-03-25
  • Kategorija: Didžiuojamės

Rajono mokyklų mokinių tinklinio varžybose mūsų gimnazijos vaikinų ir merginų komandos, iškovojusios teisę atstovauti rajoną Lietuvos mokyklų žaidynių zoninėse tinklinio varžybose, kovo 23 dieną vyko į Visaginą, kur varžėsi su komandomis iš Vilniaus, Molėtų, Švenčionių ir Visagino mokyklų.

Gražų ir solidų žaidimą bei pavyzdingą nusiteikimą demonstravę mūsų gimnazijos vaikinai (Vitalij Andrejev, Ramūnas Kurgonas, Danielius Mykolas Kontrimas, Nojus Grigonis, Merkurij Rybakov, Brendonas Kindurys, Edgaras Dovliaš, Ričardas Česokas) nugalėjo Švenčionių, Molėtų ir Visagino komandas. To nepakako žaidžiant su šių metų Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių mokyklų čempionais – Vilniaus r. Maišiagalos Lietuvos didžiojo kunigaikščio Algirdo gimnazijos tinklininkais. Kaip lygūs su lygiais kovoję mūsų vaikinai nusileido varžovams ir tenkinosi užimta antrąja vieta. Pasibaigus varžyboms, komandos, užėmusios prizines vietas, buvo apdovanotos taurėmis ir medaliais. Pirmąsias dvi vietas užėmusios komandos gins savo gimnazijos ir rajono vardą tarpzoninėse varžybose balandžio mėnesį. Linkime sėkmės.

Norisi pasidžiaugti ir mūsų merginomis (Agnė Drobitova, Laura Janutėnaitė, Aistė Apyvalaitė, Giedrė Petrulėnaitė, Viltė Petrulėnaitė, Gabrielė Bukataitė, Raminta Akinskaitė), kurioms demonstruojant vis gerėjantį žaidimą pavyko iškovoti pirmąją pergalę žaidžiant su Molėtų komanda. Merginos labai atkakliai kovėsi dėl trečiosios vietos su Visagino komanda. Nors prizinės vietos užimti ir nepavyko, jų noras žaisti tinklinį ir tobulėti tikrai nesumažėjo. Tą parodė nugirstas jų pokalbis:

– Galėtų būti daugiau tinklinio mokykloje, – sako viena.

– Kad mes ir taip kiekvieną dieną žaidžiam, – pastebi kita.

Informaciją parengė Gintaras Gruodis, fizinio ugdymo mokytojas metodininkas.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos