Su taure ir medaliais iš finalinių smiginio varžybų

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2024-03-18
  • Kategorija: Didžiuojamės

Kovo 15 dieną mūsų gimnazijos vaikinai (Pijus Kardelis, Matas Rimko) ir merginos (Viltė Petrulėnaitė, Miglė Volkovskytė) dalyvavo Lietuvos mokyklų žaidynių finalinėse smiginio varžybose. Į Elektrėnų savivaldybės laisvalaikio centrą atvyko 29 merginų ir 30 vaikinų komandų iš įvairių Lietuvos mokyklų.

Burtų traukimo metu visos komandos buvo suskirstytos į 8 pogrupius po 3-4 komandas. Mūsų vaikinai laimėjo du susitikimus iš trijų. Tokį patį rezultatą pasiekė ir tiek pat taškų surinko dar dvi pogrupio komandos iš Alytaus ir Rokiškio rajonų, todėl dėl patekimo tarp 16 komandų teko žaisti papildomai. Deja, sėkmė nebuvo mūsų vaikinų pusėje.

Bet sėkmė šypsojosi mūsų merginoms. Patekusios į kitą etapą jos nugalėjo Tauragės ir Šiaulių komandas, pusfinalyje nusileido, kaip vėliau paaiškėjo, šių varžybų nugalėtojai - Vilniaus Vytauto Didžiojo gimnazijai, o susitikime dėl trečiosios  vietos (rezultatu 3:0) nugalėjo Kauno r. Raudondvario gimnaziją.

Pasibaigus varžyboms, prizines vietas užėmusios vaikinų ir merginų komandos buvo apdovanotos taurėmis, medaliais bei suvenyrais. Sveikiname ir džiaugiamės.

Informaciją parengė Gintaras Gruodis, fizinio ugdymo mokytojas metodininkas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos