Tolerancijos diena gimnazijoje

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2023-11-20
  • Kategorija: Renginiai

Tolerancija – žmogiškumas, mandagumas, pagarba kitiems, gailestingumas, supratingumas, kad kitas žmogus gali skirtis nuo mūsų, palaikymas, draugystė, pagarba ir pripažinimas, kad jis turi teisę būti kitoks nei mes.

Šių metų Tolerancijos dienos simbolis – Tolerancijos žibintas, skirtas nešti toleranciją, gėrį, pakantumą, kuris turi įveikti blogį. Nes šviesa asocijuojasi su gėriu, gyvybe, viltimi ir pozityvumu. Visose pasakose mes laukiame, kad šviesa nugalėtų tamsą.

Lapkričio 16 d., penktadienį, gimnazijoje vyko Tarptautinės tolerancijos dienos minėjimas. Mokinių taryba, pasišviesdama tolerancijos žibintu, netikėčiausiose vietose paslėpė mokyklos bendruomenei skirtus raudonus laiškus. Juos radę ir išlankstę rasdavo motyvuojančių, paguodžiančių, pamokančių ir šypsotis priverčiančių žodžių.

Dėkojame visiems už įsitraukimą! Linkime būti tolerantiškiems visose gyvenimo akimirkose, šypsokitės, branginkite kiekvieną akimirką. Kartu darykime gerus darbus, stebinkime aplinkinius ir darykime mokyklas geresne vieta kiekvienam.

Mokinių taryba

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos