Būsimų pirmokų viešnagė Vidiškių gimnazijoje

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2022-10-18
  • Kategorija: Aktualijos

Spalio 13 dieną Vidiškių gimnazijoje kartu su mokytoja, Rita Krasiene, lankėsi būsimi pirmokai, ,,Šaltinėlio“ mokyklos Vidiškių skyriaus auklėtiniai. Atvykę vaikai susipažino su gimnazijos erdvėmis, apžiūrėjo eksponuojamas mokinių kūrybinių darbų parodas. Taip pat mažieji mokinukai  apsilankė gimnazijos pirmokų kabinete, kur susipažino su mokytoja Elena Abeciūniene. Mokytoja Elena papasakojo vaikams kaip ir ko mokosi pirmokai, parodė jų kūrybinius darbelius. Susipažino mūsų svečiai ir su ketvirtokų mokytoja Jūrate Šalkauskiene, kuri kitais mokslo metais priims juos į pirmąją klasę. Atvykusius vaikus taip pat  pakalbino ir  socialinė pedagogė Jurgita Rėkašienė. Bet  patys smagiausi netikėtumai vaikų laukė mokytojos Laimutės Šimonienės, kabinete. Apsilankę biologijos kabineto laboratorijos kambaryje  mažieji lankytojai apžiūrėjo įvairius eksponatus, susijusius su žmogaus vidaus organais ir gyvūnais. Tačiau labiausiai vaikus nustebino mokytojos pademonstruotas chemijos stebuklas, kurį vaikai pavadino ,,ugnikalniu“.

Vėliau mažųjų mokinukų laukė edukacinis užsiėmimas technologijų kabinete. Kiekvienas vaikas pasigamino, nudažė ir papuošė po asmeninį  nedidelį medinį namelį. Kabinete būsimieji pirmokai  taip pat apžiūrėjo gimnazijos mokinių darbus, įvairias medžio apdirbimo stakles ir įrankius. Kupini gerų emocijų ir puikios nuotaikos mažieji mokinukai išskubėjo atgal į savo mokyklėlę, kur jų jau laukė šilti pietūs ir pietų poilsis.

Už bendradarbiavimą ir puikią nuotaiką dėkojame Vidiškių gimnazijos mokytojoms Laimutei Šimonienei, Jūratei Šalkauskienei, Elenai Abeciūnienei, soc. pedagogei Jurgitai Rėkašienei bei ,,Šaltinėlio“ mokyklos Vidiškių skyriaus ,,Gudručių“ grupės auklėtojai Ritai Krasienei.

Diana Gabrilavičienė, technologijų mokytoja

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos