Gimnazijoje startuoja vaikų vasaros poilsio stovykla „Pušelė“

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2022-06-29
  • Kategorija: Aktualijos

Stovykloje dalyvauja 1-5 klasių mokiniai. Akimirkos iš pirmos ir antros stovyklos dienų.

Trečia stovyklos diena. Aplankėme Ignalinos bibliotekoje įsikūrusį penkių pojūčių kambarį. Dėkojame bibliotekos darbuotojoms Erikai ir Rūtai už šiltą priėmimą, įdomų pristatymą ir žaidimus. Už vaišinimasi ledais dėkojame stovyklos vadovėms Jurgitai ir Janei.

Kevirta stovyklos diena. Uż skanius pietus ir pusryčius dėkojame virėjoms Birutei ir Jurgitai, o Ignalinos visuomenės sveikatos biuro specialistei Ingai už nuostabų laiką kartu ir dovanas.

Penkta stovyklos diena. Pirmadienį stovyklautojai vyko į Tverečiaus užkardą. Šios užkardos vyriausioji specialistė Tamara supažindino su pasieniečių darbu, naudojamais ginklais bei kita amunicija. Dėkojame už šiltą priėmimą. 

Šešta stovyklos diena. Šiandien vykome į Meironis. Kartu su edukologe Sigute dalyvavome edukacinėje programoje. Nors buvo labai karšta, bet įveikėme visas užduotis ir pabaigoje sudėliojome dėlionę. 

Paskutinę stovyklos dieną atsisveikiname ir dėkojame vairuotojams už saugias keliones, vadovėms už rūpestį ir globą, virėjoms už skanų maistą ir visiems kitiems prisidėjusiems prie šios turiningos ir smagios stovyklos.

Prasmingos vasaros!
Stovyklautojai
Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos