„Jei galite apie ką nors svajoti, vadinasi, galite ir padaryti“ (Walt Disney)

Kovo 28 dieną, po tarpinių patikrinimų marotono, mes, III klasės mokiniai, išvykome į Vilnių pasidairyti, kur ir kaip galėtume įgyvendinti savo ateities svajones. Atvykus į Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vykusią kasmetinę parodą „Karjera & studijos Lietuvoje 2024“ mus pasitiko malonus šurmulys ir informacijos gausa bei įvairovė. Tai unikali galimybė vienoje vietoje iš pirmų lūpų gauti visą reikalingą informaciją apie Lietuvos universitetus, aukštąsias mokyklas ir profesinio mokymo įstaigas, apie persikvalifikavimo galimybes ar kitus įvairius mokymus.

Konferencijų salėje klausėme pranešimų apie karjeros ir studijų galimybes, kokias profesijas rinktis ir kaip atrodo savirealizacijos forma Dirbtinio Intelekto fone. Po Studijų mugės mūsų laukė Garsų terapijos edukacija sveikatingumo klinikoje „Judesio prisilietimas“. Šios edukacijos pagrindinis tikslas yra skatinti gilų atsipalaidavimą, harmonijos jausmą ir bendrą gerovę, siekiant pasiekti vidinę ramybę, sąmoningumą ir emocinį balansą. Garsų terapija yra ne tik priemonė atsipalaiduoti, bet ir kelias į gilesnį savęs suvokimą bei harmoniją. Garsas yra vibracija ir ta vibracija paliečia kiekvieną mūsų fizinio kūno dalį. Todėl garsą galime girdėti ne tik ausimis, bet ir kiekviena kūno ląstele. Patogiai susėdę ratu kalbėjomės su organizatoriais, kaip atsipalaiduoti ir mažinti stresą bei susidoroti su emociniais iššūkiais ir permainomis gyvenime, vėliau panirome į garsų pasaulį ir patyrėme garsų terapijos „magiją“.

Ši išvyka mus „apdovanojo“ informacijos gausa, įkvėpimu ir motyvacija. Susipažinome su potencialiais bendraminčiais, atsipalaidavome bei įgavome praktinių patarimų. Namo grįžome pavargę, tačiau su dainomis, gera nuotaika.... ir, neabejoju, kad kiekvienam minty vis dar skambėjo išgirstas sakinys: „Niekas kitas, o tik jūs patys žinote savo svajones ir eikite link jų“.

Austėja Akinskaitė, III klasės mokinė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos