Kasmetiniai „eTwinning“ apdovanojimai

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2022-09-05
  • Kategorija: Didžiuojamės

Rugpjūčio 25d. Vilniuje vyko tradiciniai kasmetiniai „eTwinning“ apdovanojimai. Šis renginys skirtas apdovanoti Nacionaliniais kokybės ženkleliais įvertintus mokytojus, vykdžiusius programos „eTwinning“ projektus 2021–2022 mokslo metais. Į apdovanojimų šventę buvo pakviesta 200 mokyklos vadovų, mokytojų ir kitų švietimo įstaigų darbuotojų, dalyvaujančių programoje „eTwinning“. Apdovanojimuose buvo išdalinti Nacionaliniai kokybės ženkleliai ir sertifikatai bei paskelbti konkurso „Geriausias Lietuvos „eTwinning“ projektas 2022“ nugalėtojai.

Į šventę susirinko puikiai nusiteikę mokytojai, jie sveikino vieni kitus, džiaugėsi gautais apdovanojimais, džiaugėsi susitikę savo kolegas bei pažįstamus. Susirinkusiems į renginį pranešimą „Įvaldytos ir laukiančios supergalios“ skaitė vidinės komunikacijos ekspertė, knygos „Organizacija, kuri susikalba“ bendraautorė Giedrė Simanauskaitė.

Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos vyriausioji specialistė Vilma Ferrari, sakiusi sveikinimo kalbą šventės dalyviams, prisipažino, kad būtent ji prieš 17 metų viena pirmųjų susipažino su tuo metu visiškai nauja programa „eTwinning“ ir rengė gaires, kaip programa bus įgyvendinta Lietuvoje. Anot ministerijos atstovės, ji negalėjo net įsivaizduoti, kad po 17 metų programa bus pasiekusi tokių sėkmingų rezultatų ir įtraukusi tiek motyvuotų, žingeidžių ir atsidavusių savo darbui mokytojų.

Džiaugiamės, kad šiame renginyje dalyvavo ir mūsų gimnazijos dvi mokytojos: Jurgita Raketienė ir Joana Garnevičienė. Abi mokytojos buvo apdovanotos Nacionaliniais „eTwinning“ kokybės ženkleliais už vykdytą projektą „HTTPS – Handy Tools Teaching Peer Support“ (projektas vyko dvejus metus bendradarbiaujant su partneriais iš Lenkijos, Slovakijos ir Turkijos.) Už šį projektą Lenkijos ir Slovakijos partneriai taip pat buvo apdovanoti savo šalies Nacionaliniu kokybės ženkleliu.

Apdovanojimų ceremoniją vainikavo įspūdingas Lino Adomaičio koncertas. Smagu, kad buvome pakviesti į šį renginį, iš kurio parsivežėme ne tik gerų emocijų, bet ir jau trečiąjį NKŽ savo gimnazijai už kokybiškai įgyvendintą projektą.

Dėkojame mokiniams, kurie aktyviai ir noriai jungėsi į siūlomas „eTwinning“ projekto veiklas, ačiū, jums mokiniai, už įgyvendintas projekto idėjas, už geranoriškumą ir žinias. Iki susitikimo naujame „eTwinning“ projekte!

„eTwinning“ komandos nariai

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos