Pagaliau ŠIMTADIENIS – gyvas ir tikras!

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2022-02-20
  • Kategorija: Renginiai

Ne paslaptis, jog šimtadienis yra vienas iš laukiamiausių, smagiausių, bet kartu nemažai jaudulio keliantis renginys. 27-tosios laidos šimtadienis buvo ir paslaptingiausias. Paslaptingumo jausmą suteikė abiturientams įteikti kvietimai bei kaukės, kurios turėjo truputėlį padėti apsaugoti savo paslaptis. Iki pat renginio pradžios sklandė įvairios užuominos, jog vasario 11-tosios vakarą bus atskleistos didžiausios paslaptys, sužinota visa tiesa ir prisiminta tai, ką norisi pamiršti.

Nuo pat ankstyvo ryto galima buvo pamatyti greit lekiančius, skubančius, bėgančius, daug darbų vienu metu darančius vienuoliktokus, bet su šypsena veiduose, kuri slėpė nedidelį nerimą ir kylantį klausimą „Ar viskas pavyks?“. Ir patikėkit, pavyko geriau, nei tikėjomės. Gal mūsų darbas kartu ar tas stebuklingas šūkis susikabinus rankomis ir palinkėjimas vieni kitiems „sėkmės“ mums padėjo, kad „Paslapčių baras“ sėkmingai atvėrė duris ir pasitiko linksmai nusiteikusius, paslaptingomis kaukėmis akis dengiančius visus abiturientus ir jų klasės auklėtoją Irmantą Nalivaiką.

Taip taip, perskaitėte teisingai – tą vakarą gimnazijoje veikė tikras paslapčių baras: su paslaptinga šviesa ir lazerių blyksniais, jaukiais staliukais ir paslaptingais kokteiliais, tyliais šnabždesiais ir ore tvyrančia nežinia. Neatskleisime visų detalių, nes juk paslaptis turi būti išsaugota, bet baro barmenai, apsilankę paslaptingieji klientai, svečiai iš kitų šalių bei visiškai netyčia užklydusi močiutė atskleidė tiek paslapčių, jog net per kaukes buvo galima pamatyti galbūt iš netikėtumo, laimės ar prisiminimų kaistančius veidus bei nuo juoko žibančias akis. Šiam vakarui buvo sukurtas specialus gėrimų meniu, iš kurio populiariausiu tapo kokteilis „Greiti ir įsiutę“. Net močiutė jo paragavusi parodė, ką sugeba, ir kad amžius tikrai ne stabdis šokti įsikibus į abituriento parankę! Į barą buvo atvykusi ne viena žvaigždė, kuri visus linksmino, bet Viktorijos balsas bei stebuklinga muzika ne vieną išviliojo į šokių aikštelę. Na, o renginio pabaigoje gimnazijos direktorė Jūratė Sveikauskienė ne tik pasveikino, bet ir metė dvyliktokams iššūkį bei patikrino, kaip abiturientai geba prisiminti bei atsakyti į klausimus...  apie save! Čia jie pasirodė puikiai – pasitarę, pagalvoję atsakė į visus klausimus ir iš direktorės gavo dovanų po šią dieną atspindintį saldų meduolį.

Tad, mieli abiturientai, jūs dar turite 100-tą dienų iki geriausios savęs versijos, iki savo mokymosi tikslų pasiekimo, iki naujo gyvenimo kelio pradžios!

Skaistė Meškelaitė, III kl. mokinė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos