Iškovotos taurės tinklinio varžybose

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2024-01-18
  • Kategorija: Didžiuojamės

Sausio 16 dieną mūsų gimnazijos sporto salėje vyko rajono kaimo vietovių mokyklų mokinių tinklinio varžybos, kurių tikslas buvo ne tik populiarinti tinklinio žaidimą moksleivių tarpe, bet ir išaiškinti rajono mokyklų merginų ir vaikinų tinklinio nugalėtojus, kurie gins rajono garbę Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių zoninėse varžybose. Varžybose dalyvavo Didžiasalio „Ryto“ bei mūsų gimnazijos dvi merginų ir dvi vaikinų komandos.

Sveikiname, džiaugiamės ir didžiuojamės mūsų gimnazijos vaikinais (Nojumi Grigoniu, Danieliu Mykolu Kontrimu, Merkurij Rybakov, Ričardu Česoku, Brendonu Kinduriu, Ramūnu Kurgonu) ir merginomis (Agne Drobitova, Laura Janutėnaite, Beatriče Meilute, Aiste Apyvalaite, Dominyka Jasiulyte, Giedre Petrulėnaite), kadangi laimėjo pirmąsias vietas. Šios komandos dalyvaus  Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių zoninėse tinklinio varžybose Ukmergėje. Linkime sėkmės.

Džiaugiamės ir antrųjų komandų mergaitėmis (Raminta Akinskaite, Brigita Kurgonaite, Sandra Lukaševičiūte, Loreta Janutėnaite, Simona Česokaite, Gabriele Bukataite, Rugile Gulbinskaite) ir berniukais (Augustu Garnevičiumi, Dariumi Gruzdžiu, Nojumi Sabaliausku, Dominyku Chalujevu, Augustu Trinkūnu, Edgaru Dovliaš, Eimantu Romankevičiumi, Luku Padvaisku). Nors jiems tai buvo pirmos tinklinio varžybos, bet su keliais metais vyresniais varžovais žaidė drąsiai ir gražiai.

Pasibaigus varžyboms komandos nugalėtojos buvo apdovanotos taurėmis.

Informaciją parengė Gintaras Gruodis, fizinio ugdymo mokytojas metodininkas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos