Draugiškos tinklinio varžybos

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2022-05-12
  • Kategorija: Didžiuojamės

Gegužės 11 dieną Visagino technologijos ir verslo profesinio mokymo centro salėje vyko draugiškos tinklinio varžybos, kuriose dalyvavo gimnazijos merginų ir vaikinų komandos.  Merginų komandą sudarė: Gintarė Guigaitė (I kl.), Gabrielė Pečiulytė (I k.), Austėja Kazinec (I kl.), Austėja Akinskaitė (I kl.), Beatričė Meilutė (8 kl.), Laura Janutėnaitė (8 kl.), Giedrė Petrulėnaitė (8 kl.). Vaikinų komandą sudarė: Arijus Ašurovas (III kl.), Tomas Baubinas (III kl.), Raimondas Juchnevičius (III kl.), Deividas Dovidovas (III kl.),  Irmantas Achromkinas (IV kl.), Kajus Meidus (III kl.), Vytenis Butkūnas (III kl.), Vitalijus Andrejevas (8 kl.).

Atvykus į Visagino technologijos ir verslo profesinio mokymo centrą mus pasitiko ir prie aptarimų stalo pakvietė direktoriaus pavaduotoja Laimutė Ratkevičienė. Trumpai papasakojusi, kuo užsiima čia atėję mokiniai, nedelsiant mus pakvietė apžiūrėti klasių. Pamatėme įdomius ir dar nematytus technikos aparatus. Susipažinome su automatinių sistemų mechanika, elektrika, suvirintojo, kompiuterio projektavimo operatoriaus, vizualinės reklamos gamintojo, elektros įrangos surinkėjo profesijomis. Po trumpos ekskursijos po Visagino technologijos ir verslo profesinio mokymo centrą nepamiršome ir varžybų. Po apšilimo pirmosios žaidė merginos. Rezultatai iš pradžių džiugimo Vidiškių merginų komandą, bet galiausiai laimėjo šeimininkės. O vaikinų komanda triumfavo! Jie nepasidavė šeimininkams ir laimėjo!

Tikimės, kad dar daug kartų galėsime išmėginti savo jėgas su kitomis mokyklomis! Dėkojame mokytojai Danai Gotovskienei už paruošimą. Ir vairuotojui Romui Savičiūnui ne tik už saugią kelionę, bet ir už patarimus žaidžiant tinklinį!

Informaciją parengė Austėja Kazinec, I klasės mokinė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos