Ateitį kuriame dabar

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2022-02-13
  • Kategorija: Aktualijos

Vasario 1 dieną mes, II klasės mokiniai, dalyvavome projekto „CREAzone Matrix“ pristatyme. Šį projektą vykdo VšĮ „Euroregiono Ežerų kraštas direktorato biuras“ kartu su UAB „Ekonominės konsultacijosa ir tyrimai“. Jis skirtas 15–29 metų jaunimui, kurie nori gilinti žinias apie verslą. Tai puiki galimybė dirbti tarptautinėse komandose, nes dalyvauja jaunimas iš Latvijos ir Baltarusijos. Šiuo projektu siekiama skatinti verslumą, gilinti jaunimo žinias apie verslą.

Dalyvaudami šiame projekte išbandysime verslo idėjas, dirbsime su patyrusiais verslo mentoriais. Mums šis projektas – gera proga plėtoti ir išbandyti verslo idėjas ir net įkurti savo įmonę, nes mokymų metu vyks susitikimai su patyrusiais verslo mentoriais, lektoriais bei investuotojais. Projekto metu dalyvausime net 23 dienų programoje, apimančioje mokymus, verslumo stovyklas ir verslo pristatymo renginius.

Vasario 9 dieną vyko šio projekto pirmieji mokymai „Nedarbo mažinimas – verslumo skatinimas derinant verslo modelius ir kūrybiškumą ekologiškame, jauname ir perspektyviame versle“, kuriuos vedė mentoriai Alvydas ir Aris iš UAB „Ekonominės konsultacijos ir tyrimai“. Paskaitų metu mokėmės, kaip surasti idėją ir ją paversti verslu? Sužinojome, kad entuziastas yra tas žmogus, kuris turi Dievą savyje, ir daug kitokių dalykų, kuriuos dabar sunku prisiminti, reikia, kad ,,susigulėtų“ galvoje.

O dabar laukiame kitų mokymų, kurie prasidės  po žiemos atostogų.

Pijus Kardelis, II klasės gimnazistas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos