Mums pavyko!

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2023-03-14
  • Kategorija: Didžiuojamės

Džiaugiamės konkurso „1:0 vokiečių kalbos naudai“ rezultatais! Kartu su neformaliojo švietimo mokytoju Irmantu Nalivaika subūrėme 5, 6 kl. mokinių futbolo komandą „Super Spieler“, konkursui pateikėme dalyvavimo paraišką su kūrybiniu darbu „Futbolas ir mes“, ir mums pavyko – praėję atranką patekome į finalą! Komandoje žaidžia Gabrielė Bukataitė 5 kl., Luka Mudinaitė 5 kl., Armandas Palenčius 5 kl., Dominykas Chalujevas 5 kl., Nojus Vilūnas 5 kl. ir Augustas Garnevičius 6 kl.

Šiais metas konkursui buvo pateiktos 43 paraiškos ir kūrybiniai darbai. Atrankos komisiją sudarė Lietuvos futbolo federacijos Lietuvos masinio futbolo asociacijos „Futbolas visiems“ ir Goethe‘s instituto atstovai. Dalyvauti šalies finale buvo pakviesta 15 daugiausiai balų surinkusių komandų, tarp jų – ir mes!

Balandžio 19 d. komandos tarpusavyje susirungs Nacionalinės futbolo akademijos manieže Kaune. Komandos atliks užduotis vokiečių kalba ir kausis futbolo turnyre. Džiaugiamės mokiniais, priėmusiais iššūkį žaidžiant futbolą išmokti vokiečių kalbos. Ruošiamės finalui!

Lietuvos Goethe Institut informacija:

https://www.goethe.de/ins/lt/lt/spr/unt/ver/fus/022.html?fbclid=IwAR1YjTgKb9Q56ps5xf23AhDU3dIipCuA2cr1F8_3upV66EG2CQOlW4xeI3U

Komandos kūrybinis darbas „Futbolas ir mes“ (video montavo neformaliojo švietimo mokytojas Irmantas Nalivaika): https://vimeo.com/807805898

Irmantas Nalivaika, neformaliojo švietimo mokytojas

Jurgita Raketienė, anglų k. mokytoja metodininkė/vokiečių k. vyresnioji mokytoja

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos