„Jaunieji pasieniečiai“ vėl triumfavo!

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2022-11-16
  • Kategorija: Didžiuojamės

Medininkų Pasieniečių mokykloje suorganizuotose tinklinio varžybose triumfavo Jaunųjų pasieniečių būrelio komanda iš Vidiškių gimnazijos.

Ketvirtadienį (lapkričio 10 d.) Pasieniečių mokykloje vykusiose varžybose dalyvavo šešios komandos: keturios 38 laidos kursantų komandos, mokyklos darbuotojų bei Jaunųjų pasieniečių būrelio nariai iš Ignalinos r. Vidiškių gimnazijos. Varžybos buvo vykdomos vienoje grupėje, 6 komandos žaidė vieno rato sistema. Visos komandos turėjo galimybę aikštelėje pademonstruoti savo pranašumą. Pasibaigus pogrupių varžyboms, turnyrinėje lentelėje surinkus vienodą taškų skaičių, pirmenybė buvo teikiama komandai, turinčiai tarp visų komandų geresnį laimėtų-pralaimėtų setų santykį. Paaiškėjo, jog dvi komandos – Vidiškių Jaunųjų pasieniečių būrelio bei kursantų ketvirtoji komanda, surinko po 4 taškus, o kursantų trečioji ir mokyklos darbuotojų komanda – po 3 taškus. Dėl trečios prizinės vietos susirungė kursantų trečioji ir mokyklos darbuotojų komanda. Sėkmė šįkart lydėjo mokyklos darbuotojus.

O finale susirungė Vidiškių gimnazijos Jaunųjų pasieniečių būrelio bei kursantų ketvirtoji komanda. Po atkaklios ir apylygės kovos pergalę šventė svečiai iš Vidiškių. Varžybų nugalėtojus ir prizininkus apdovanojo mokyklos Profesinių kompetencijų skyriaus viršininkas Mindaugas Ažukas. Jis prizininkams įteikė diplomus, o čempionams – nugalėtojų taurę bei saldų prizą.

Andrejus Matvėjevas, Jaunųjų pasieniečių būrelio vadovas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos