Nacionalinio mokinių konkurso „Praeities stiprybė – dabarčiai“ laureatų apdovanojimų renginys

  • Paskelbė : Mindaugas
  • Paskelbta: 2021-06-15
  • Kategorija: Didžiuojamės

Birželio 11 d. įvyko jau šeštus metus Mobilizacijos ir pilietinio pasipriešinimo departamento prie Krašto apsaugos ministerijos drauge su Vilniaus universiteto Istorijos fakultetu ir Kultūros ministerija organizuojamo nacionalinio mokinių konkurso „Praeities stiprybė – dabarčiai“ nugalėtojų apdovanojimo ceremonija. Į šią apdovanojimų ceremoniją buvo pakviesti ir mūsų gimnazistai Skaistė Meškelaitė, Elzė Trubilaitė, Linas Martinkėnas, Skirmantas Strašinskas ir jiems talkinusi mokytoja Neringa Mudėnienė. Kūrybinės komandos darbas ,,Tėvas‘‘ pateko į mokinių konkurso ,,Praeities stiprybė – dabarčiai“ geriausių darbų dešimtuką.

Apdovanojimų ceremonijoje, kuri vyko Vilniaus universiteto Šv. Jonų bažnyčioje, konkurso laureatus pasveikino krašto apsaugos viceministras Žilvinas Tomkus, Mobilizacijos ir pilietinio pasipriešinimo departamento prie KAM direktorius Virginijus Vitalijus Vilkelis, Vilniaus universiteto Istorijos fakulteto dekanė dr. Loreta Skurvydaitė,  Kultūros ministerijos Visuomenės informavimo ir autorių teisių politikos grupės vadovas Deividas Velkas. Vėliau mokiniai apsilankė Valstybės pažinimo centre, sudalyvavo ekskursijoje po Vilniaus universiteto kiemelius ir Šv.Jonų bažnyčios bokštą.

Džiaugiamės kūrybinės komandos sėkme ir dėkojame gimnazijos direktorei Jūratei Sveikauskienei už suteiktą galimybę sudalyvauti tokiame įspūdingame renginyje.

Neringa Mudėnienė, lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja metodininkė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos