Respublikinė praktinė konferencija „Mokykla kiekvienam“

  • Paskelbė : Dainius Vaitkevičius
  • Paskelbta: 2023-02-17
  • Kategorija: Aktualijos

                                                           Pasaulyje mums skirta tiek daug…

                                                           Tik turėkime akis tai pamatyti,

                                                           Širdį – pamilti ir rankas – viską apglėbti.

                                                                                          B.L.Mantgomery

2023 metais vasario 14 dieną Ignalinos Česlovo Kudabos gimnazijoje vyko respublikinė konferencija „Mokykla kiekvienam“. Joje dalyvavo mokytojai iš Ignalinos rajono, Švenčionių, Vilniaus ir Visagino. Pranešimų tematika buvo įvairi ir aktuali. Konferencijoje mokytojai pristatė įvairius mokymo(si) metodus, supažindino su projektais, kuriuos realizavo su mokiniais, noriai dalinosi įvairiomis platformomis ir įrankiais, kuriuos naudoja pamokose, kalbėjo apie svarbą ugdyti pamokų metu pozityvią, kūrybišką, mąstančią asmenybę. Daug dėmesio skirta integruotoms pamokoms, kurios yra neatsiejama ugdymo proceso dalis, skatinanti mokinių kūrybiškumą bei bendradarbiavimą.

Labai smagu, kad pranešimus konferencijoje skaitė ir mūsų gimnazijos mokytojai. Pradinių klasių mokytoja I. Pakalkienė kalbėjo apie pamokos sėkmę, kuri pagrįsta mokytojo ir mokinio pagarba. O mūsų gimnazijoje vykdomus patyriminius projektus pristatė mokytojų komanda: E. Abeciūnienė, A. Krikščionaitienė, J. Garnevičienė, I. Labuckienė ir N. Mudėnienė. Tai buvo puikus komandinio darbo pavyzdys.

Džiaugiamės įvykusia konferencija bei mūsų mokyklos dalyvavusiais mokytojais, nes tai puiki galimybė pasidalinti turima pedagogine patirtimi.

Ingrida Labuckienė, metodinės tarybos pirmininkė                

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos